L108cm K226cm S35cm

City komero 241 valkoinen

Käytännöllinen komero, jossa kolme tilavaa kaappia ja kuusi laatikkoa.

  • Modulaarinen rakenne, helppo kasata
  • Pehmeästi sulkeutuvat soft-close ovet
  • Laatikoston paikka ja ovien kätisyys valittavissa
  • Helposti liukuvat laatikot
  • Voi varustaa kokonaan tai osittain korilaatikoilla
  • Jykevä pitkäikäinen rakenne
  • 10 vuoden materiaalitakuu!

Tuotteen mitat

L108cm K226cm S35cm

Asennusohje

Ovien kätisyys ja laatikoston paikka valitaan kasausvaiheessa, eikä sitä tarvitse ilmoittaa tilatessa.

City modulien asennusohjeet

699.00

määrä

Tuotekuvaus

Kolme laatikkoa ja kolme tilavaa kaappia pehmeästi sulkeutuvilla ovilla ja siistit huomaamattomat metallivetimet. Kaapeissa kaksi säädettävää hyllytasoa per kaappi. Kevyesti liukuvissa laatikoissa laadukkaat kuulalaakeroidut metallikiskot. Laatikoihin on saatavilla myös koripohjat, joilla saat reilusti laadukasta säilytystilaa vaatteille. Korilaatikoita voit lisätä ostoskoriin täältä.

City säilytyskalusteet ovat aina taustaltaan siistittyjä, jolloin ne käyvät myös tilanjakajaksi. Tukevaan 16mm taustalevyyn voi helposti ruuvata koukkuja tai naulakon, jämäkkä tausta pitää tuotteen arjessa tukevasti paikallaan vaikka kaapilla käytäisiin useamminkin. Vetimet kiinnittyvät oven taakse, eikä ovessa ole näkyviä reikiä vetimiä varten, joten ne voi halutessaan kiinnittää ovessa mihin kohtaan tahansa. Ulkonäköä voi halutessaan muokata käyttämällä omia vetimiä, tällä tavoin City sopii mihin tahansa sisustukseen.

City mallisto on lapsiperheiden suosikki, koska siro 35cm syvyys jättää jopa 50% enemmän lattiatilaa kuin perinteiset säilytysratkaisut.

Pohjalevy on yhtenäinen vankka 32mm pinnoitettu kalustelevy, joka pitää kaapiston vakaana. Levyn alle tulee huopatarrat oikaisemaan pienet lattian epätarkkuudet. Pohjalevyn alle voi halutessaan laittaa helposti mitkä tahansa laipalliset jalat, jalkoja tulee olla nurkkien lisäksi yksi jokaisen modulin saumaan. Suosittelemme jalkoja eteiskäyttöön ja muualle jossa lattialle saattaa päästä vettä, lunta tai muuten kosteutta. Levymateriaali on tarkoitettu vain kuiviin tiloihin.

City korilaatikot sopivat parhaiten vaatesäilytykseen, koska ilma pääsee kiertämään laatikoiden läpi ja pitää vaatteet raikkaana. Koripohjalla laatikon sisätila kasvaa ja laatikkoon mahtuu läjäpäin pipoja, hanskoja, sukkia ynnä muuta. Korit myydään erikseen ja ne sopivat kaikkiin City laatikoihin, kori korvaa laatikon mukana tulevan levypohjan. Paras tapa hankkia korilaatikot on tilata korit samalla ja kasata laatikot alusta asti koripohjalla.

City säilytyskalusteista saat helposti kasattua juuri tähän hetkeen tarvittavan hyllystön eikä sitä tarvi heittää pois kun tarpeet muuttuvat, City kasvaa ja muuttuu elämän mukana. Jos perheen pienimmät haluavat koristella oven tai laatikoita tusseilla ja tarroilla – ei hätää – sisustusmaun muuttuessa voit tilata vain uuden komponentin ja samalla vaikka muodikkaat vetimet niin hyllystö palvelee taas vuosia. Pitkäikäinen kaluste on ekologinen valinta.

Kannen väri

Musta woodline, Tammi woodline, Valkoinen sileä

Viimeistelty takaa

Kyllä

Säädettävät hyllytasot

Kyllä

Hyllytasojen määrä / kaappi

2

Pehmeästi sulkeutuvat ovet

Kyllä

Materiaalit

Kalustelevy (eri vahvuuksissa), Metalli (kiskot, saranat, hyllynkannattimet, kiinnityshelat), Reunanauha ABS (eri vahvuuksissa)

Toimitusmuoto

Osina

Pakkauksen tiedot

1 kpl K1245 (110cm x 37cm x 7cm - 14,1kg)
4 kpl K1241 (113cm x 69cm x 5,5cm - 20,1kg)
2 kpl K1253 (56,5cm x 35cm x 8cm - 8,1kg)
3 kpl K1252 (130cm x 55cm x 2,5cm - 7,5kg)

Tuotekoodi ja -osastot

Valmistaja suosittelee