Valmistettu Suomessa

Vastuullista huonekaluvalmistusta

Kaikki RIN kalusteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa, Etelä-Pohjanmaalla, Teuvan Äystönkylässä. Näin on tehty jo vuodesta 1972 ja tullaan tekemään jatkossakin.

Rintaluoman huonekalutehdas on toiminut yhtäjaksoisesti kodin huonekalujen ja niiden osien parissa jo melkein 50 vuotta. Alkuperäinen kaksinkertaisesta tiilestä Vilho-paapan muuraama 1000m2 tehdasrakennus on edelleen jokapäiväisessä käytössä oleva toiminnan sydän, toki myös laajennuksia on vuosikymmenten saatossa tehty. Viimeisin laajennus valmistui maaliskuussa 2020.

Tuotantoteknologiaan on aina panostettu enemmän kuin pikkukylän verstaalta voisi olettaa. Haastamme konevalmistajia omalla insinööriosaamisella, vaikka tehdas on pieni ja sympaattinen, kätkee se sisälleen maailmanluokan tuotantotekniikkaa. Tuotantolinjat suunnitellaan ja osin myös rakennetaan itse, paikallisten yhteistyökumppaneiden palveluja käyttäen. Työstökoneet tulevat johtavilta valmistajilta Italiasta ja Saksasta – myös pari Suomalaista laitetta löytyy tuotannosta.

Työllistämme suoraan 12-15 henkeä ja yhteistyökumppaneiden kautta toisen mokoman lisää. Rintaluoma Oy ei ole ikinä lomauttanut yhtään työntekijää ja monet työsuhteet ovat kymmeniä vuosia pitkiä, usein päättyen eläkkeeseen. Tarjoamme työtä myös nuorille; vaikka tiedämme, että edessä saattaa olla muutto toiselle paikkakunnalle, perheen perustaminen tai jatko-opinnot. Se on vain elämää

Valmistettu Suomessa
RIN24 huonekalut Suunniteltu Suomessa
RIN24 huonekalut Tuotettu Aurinkovoimalla
RIN24 huonekalut Luonnonvarat Kompensoitu