L108cm K226cm S35cm

City komero 240 valkoinen

Upea komero kokonaisuus, jossa neljä tilavaa kaappia.

  • Modulaarinen rakenne, helppo kasata
  • Pehmeästi sulkeutuvat soft-close ovet
  • Jykevä pitkäikäinen rakenne
  • 10 vuoden materiaalitakuu!

Tuotteen mitat

L108cm K226cm S35cm

599.00

määrä

Tuotekuvaus

Neljä tilavaa kaappia pehmeästi sulkeutuvilla ovilla ja siistit huomaamattomat metallivetimet. Jokaisessa kaapissa on kaksi säädettävää hyllytasoa ja ulos vedettävä henkarimekanismi. Hyllyt voi asettaa haluamalleen korkeudelle, modulien saumassakaan ei ole kiinteää hyllyä; kaappi voi toimia täysikorkeana komerona (tällöin ovet voi sitoa vetimellä toisiinsa).

City säilytyskalusteet ovat aina myös taustaltaan siistittyjä, jolloin ne käyvät myös tilanjakajaksi. Tukevaan 16mm taustalevyyn voi helposti ruuvata koukkuja tai naulakon. Jämäkkä tausta pitää tuotteen arjessa tukevasti paikallaan, vaikka kaapilla käytäisiin useamminkin. Vetimet kiinnittyvät oven taakse, eikä ovessa ole näkyviä reikiä vetimiä varten, joten ne voi halutessaan kiinnittää ovessa mihin kohtaan tahansa. Ulkonäköä voi halutessaan muokata käyttämällä omia vetimiä, tällä tavoin City sopii mihin tahansa sisustukseen.

City mallisto on myös lapsiperheiden suosikki, sillä siro 35cm syvyys jättää jopa 50% enemmän lattiatilaa, kuin perinteiset säilytysratkaisut.

Pohjalevy on yhtenäinen vankka 32mm pinnoitettu kalustelevy, joka pitää kaapiston vakaana. Levyn alle tulee huopatarrat oikaisemaan pienet lattian epätarkkuudet. Pohjalevyn alle voi halutessaan laittaa jalat. Jalkoja tulee olla nurkkien lisäksi yksi jokaisen modulin saumaan. Suosittelemme jalkoja eteiskäyttöön ja muihin paikkoihin, joissa lattialle saattaa päästä vettä, lunta tai muuta kosteutta. Levymateriaali on tarkoitettu vain kuiviin tiloihin.

City säilytyskalusteista saat helposti kasattua juuri tähän hetkeen tarvittavan hyllystön eikä sitä tarvitse heittää pois, kun tarpeet muuttuvat, City kasvaa ja muuttuu elämän mukana. Jos perheen pienimmät haluavat koristella oven tai laatikoita tusseilla ja tarroilla – ei hätää – sisustusmaun muuttuessa voit tilata vain uuden komponentin ja samalla vaikka muodikkaat vetimet. Näin hyllystö palvelee taas vuosia. Pitkäikäinen kaluste on ekologinen valinta.

Kannen väri

Musta woodline, Tammi woodline, Valkoinen sileä

Viimeistelty takaa

Kyllä

Säädettävät hyllytasot

Kyllä

Hyllytasojen määrä / kaappi

2

Pehmeästi sulkeutuvat ovet

Kyllä

Materiaalit

Kalustelevy (eri vahvuuksissa), Metalli (kiskot, saranat, hyllynkannattimet, kiinnityshelat), Reunanauha ABS (eri vahvuuksissa)

Toimitusmuoto

Osina

Pakkauksen tiedot

1 kpl K1245 (110cm x 37cm x 7cm - 14,1kg)
4 kpl K1241 (113cm x 69cm x 5,5cm - 20,1kg)
4 kpl K1252 (130cm x 55cm x 2,5cm - 7,5kg)

Tuotekoodi ja -osastot