L162cm K60cm S35cm

City senkki 314 valkoinen

Upea senkki, jossa kaksi tilavaa kaappia ja avo-osa.

  • Modulaarinen rakenne, helppo kasata
  • Pehmeästi sulkeutuvat soft-close ovet
  • Jykevä pitkäikäinen rakenne
  • 10 vuoden materiaalitakuu!

Tuotteen mitat

L162cm K60cm S35cm

Asennusohje

Ovien kätisyys valitaan asentaessa eikä sitä tarvitse ilmoittaa tilauksen yhteydessä.

City modulien asennusohjeet

379.00

määrä

Tuotekuvaus

Kaksi tilavaa kaappia pehmeästi sulkeutuvilla ovilla ja siistit huomaamattomat metallivetimet. Kaapeissa yksi säädettävä hyllytaso per kaappi, myös avo-osan hylly on säädettävä.

City säilytyskalusteet ovat aina myös taustaltaan siistittyjä, jolloin ne käyvät myös tilanjakajaksi. Tukevaan 16mm taustalevyyn voi helposti ruuvata koukkuja tai naulakon, jämäkkä tausta pitää tuotteen arjessa tukevasti paikallaan vaikka kaapilla käytäisiin useamminkin. Vetimet kiinnittyvät oven taakse, eikä ovessa ole näkyviä työstöjä vetimiä varten, joten ne voi halutessaan kiinnittää ovessa mihin kohtaan tahansa. Ulkonäköä voi halutessaan muokata käyttämällä mitä tahansa vetimiä, tällä tavoin City sopii mihin tahansa sisustukseen.

City mallisto on myös lapsiperheiden suosikki, koska siro 35cm syvyys jättää jopa 50% enemmän lattiatilaa kuin perinteiset säilytysratkaisut.

Pohjalevy on yhtenäinen vankka 32mm pinnoitettu kalustelevy, joka pitää kaapiston vakaana. Levyn alle tulee huopatarrat oikaisemaan pienet lattian epätarkkuudet. Pohjalevyn alle voi halutessaan laittaa helposti mitkä tahansa laipalliset jalat, jalkoja tulee olla nurkkien lisäksi yksi jokaisen modulin saumaan. Suosittelemme jalkoja eteiskäyttöön ja muualle jossa lattialle saattaa päästä vettä, lunta tai muuten kosteutta. Pohjalevy on tarkoitettu vain kuiviin tiloihin.

City säilytyskalusteista saat helposti kasattua juuri tähän hetkeen tarvittavan hyllystön eikä sitä tarvi heittää pois kun tarpeet muuttuvat, City kasvaa ja muuttuu elämän mukana. Jos perheen pienimmät haluavat koristella oven tai laatikoita tusseilla ja tarroilla – ei hätää – sisustusmaun muuttuessa voit tilata vain uuden komponentin ja samalla vaikka muodikkaat vetimet niin hyllystö palvelee taas vuosia. Pitkäikäinen kaluste on ekologinen valinta.

Kannen väri

Musta woodline, Tammi woodline, Valkoinen sileä

Viimeistelty takaa

Kyllä

Säädettävät hyllytasot

Kyllä

Hyllytasojen määrä / kaappi

1

Pehmeästi sulkeutuvat ovet

Kyllä

Materiaalit

Kalustelevy (eri vahvuuksissa), Metalli (kiskot, saranat, hyllynkannattimet, kiinnityshelat), Reunanauha ABS (eri vahvuuksissa)

Toimitusmuoto

Osina

Tuotekoodi ja -osastot

Valmistaja suosittelee