Suunniteltu Suomessa

Vastuullista huonekaluvalmistusta

Kaikki RIN24 huonekalut suunnitellaan Suomessa. Vain harvoin tuotteelle voi nimetä yhden suunnittelijan, sillä tuotetta punnitaan aina monelta kantilta ja alkuperäinen idea saattaa muuttua hyvinkin paljon prosessin edetessä. Ulkonäkö, laatu ja hinta pitää aina olla linjassa, ennen kuin tuotetta lähdetään valmistamaan.

RIN24 huonekalujen tuotesuunnittelu lähtee liikkeelle tunnistetusta asiakkaan tarpeesta, jonka perusteella suunnittelutiimin jäsenet yhteistyössä suunnittelevat kauniin, kestävän ja järkevästi valmistettavan kalusteen tai kokonaisen malliston.

Tiimin suunnittelijoilla on taito saada huonekalu näyttämään silmiä hivelevän kauniilta ja mittasuhteet osumaan juuri kohdalleen ✨

Tiimin insinööriosaamisella herätetään suunnitelmat eloon 3D-ohjelmistoilla ja pian jo katsellaankin valokuva mallinnuksesta miltä tuote todellisuudessa tulee näyttämään.

Tuotanto-osaamisella komponentit suunnitellaan järkeviksi valmistaa ja pakata, jolloin tuotteen hinta pysyy edullisena ja valmistus tehokkaana.

Kokonaisuuden keskiössä on aina huonekalun loppukäyttäjä, parhaat huonekalut helpottavat arkea ja tekevät omasta kodista turvallisen ja mukavan paikan olla.

Olemme aina avoimia uusille ajatuksille ja keskustelemme mielellämme kaikenlaisista tuotesuunnittelu ideoista.

Suosimalla kotimaisia RIN24 huonekaluja, sinäkin olet mukana tuomassa työtä Suomeen ja ennen kaikkea saat kalusteen, joka on Suomalaiseen kotiin ja käyttöön suunniteltu.

RIN24 huonekalut Valmistettu Suomessa
RIN24 huonekalut Tuotettu Aurinkovoimalla
RIN24 huonekalut Luonnonvarat Kompensoitu