L54cm K60cm S35cm

City lipasto 111 valkoinen

City lipasto kolmella laatikolla

  • Modulaarinen rakenne, helppo kasata
  • Helposti liukuvat laatikot
  • Voi varustaa kokonaan tai osittain korilaatikoilla
  • Jykevä pitkäikäinen rakenne
  • 10 vuoden materiaalitakuu!

Tuotteen mitat

L54cm K60cm S35cm

209.00

määrä

Tuotekuvaus

City lipasto kolmella laatikolla ja siistit huomaamattomat metallivetimet. Laatikoihin on saatavilla myös koripohjat, joilla saat reilusti säilytystilaa vaatteille. Matala lipasto on käytännöllinen eteisessä, lastenhuoneessa tai vaikka makuuhuoneessa yöpöytänä.

City säilytyskalusteet ovat aina myös taustaltaan siistittyjä, jolloin ne käyvät myös tilanjakajaksi. Tukevaan 16mm taustalevyyn voi helposti ruuvata koukkuja tai naulakon, jämäkkä tausta pitää tuotteen arjessa tukevasti paikallaan vaikka kaapilla käytäisiin useamminkin. Vetimet kiinnittyvät etulevyn taakse, eikä etulevyssä ole näkyviä työstöjä vetimiä varten, joten ne voi halutessaan kiinnittää etulevyissä mihin kohtaan tahansa. Ulkonäköä voi myös muokata käyttämällä mitä tahansa vetimiä, tällä tavoin City sopii mihin tahansa sisustukseen.

City mallisto on myös lapsiperheiden suosikki, sillä siro 35cm syvyys jättää jopa 50% enemmän lattiatilaa, kuin perinteiset säilytysratkaisut. Matala kaappi ja korilaatikot sopivat erinomaisesti lapsen ensimmäiseksi vaatekaapiksi. Kun lapsen ulottuvuus kasvaa, City kasvaa mukana lisämoduleilla.

City korilaatikot sopivat parhaiten vaatesäilytykseen, koska ilma pääsee kiertämään laatikoiden läpi ja pitää vaatteet raikkaana. Koripohjalla laatikon sisätila kasvaa ja laatikkoon mahtuu läjäpäin pipoja, hanskoja, sukkia ym. Korit myydään erikseen ja ne sopivat kaikkiin City laatikoihin, kori korvaa laatikon mukana tulevan levypohjan. Paras tapa hankkia korilaatikot on tilata korit samalla ja kasata laatikot alusta asti koripohjalla. Korilaatikoita voit lisätä ostoskoriin täältä.

Pohjalevy on yhtenäinen vankka 32mm pinnoitettu kalustelevy, joka pitää kaapiston vakaana. Levyn alle tulee huopatarrat oikaisemaan pienet lattian epätarkkuudet. Pohjalevyn alle voi halutessaan laittaa helposti mitkä tahansa laipalliset jalat. Jalkoja tulee olla nurkkien lisäksi yksi jokaisen modulin saumaan. Suosittelemme jalkoja eteiskäyttöön ja tiloihin, joissa lattialle saattaa päästä vettä, lunta tai muuten kosteutta. Pohjalevy on tarkoitettu vain kuiviin tiloihin.

City säilytyskalusteista saat helposti kasattua juuri tähän hetkeen sopivan hyllystön eikä sitä tarvitse heittää pois, kun tarpeet muuttuvat, City kasvaa ja muuttuu elämän mukana. Jos perheen pienimmät haluavat koristella oven tai laatikoita tusseilla ja tarroilla – ei hätää – sisustusmaun muuttuessa voit tilata vain uuden modulin ja samalla vaikka muodikkaat vetimet. Näin hyllystö palvelee taas vuosia. Pitkäikäinen kaluste on ekologinen valinta.

Kannen väri

Musta woodline, Tammi woodline, Valkoinen sileä

Viimeistelty takaa

Kyllä

Säädettävät hyllytasot

Kyllä

Hyllytasojen määrä / kaappi

1

Materiaalit

Kalustelevy (eri vahvuuksissa), Metalli (kiskot, saranat, hyllynkannattimet, kiinnityshelat), Reunanauha ABS (eri vahvuuksissa)

Toimitusmuoto

Osina

Laatikon mekanismi

Kuulalaakeroitu metallikisko (valmistusmaa Saksa tai Italia)

Tuotekoodi ja -osastot