L135cm K73cm S59cm

Havi Työpöytä 135×59 cm

Perinteinen koulupöytä laatikostolla ja kaapilla

  • Tukeva kirjoituspöytä säilytystilalla
  • Pehmeästi sulkeutuva soft-close ovi
  • Säädettävä hyllytaso kaapissa
  • Helposti liukuvat laatikot
  • Jämäkkä pitkäikäinen rakenne

Tuotteen mitat

L135cm K73cm S59cm

Asennusohje

Laatikoston ja kaapin paikka sekä oven kätisyys valitaan kasausvaiheessa, eikä sitä tarvitse ilmoittaa tilatessa.

249.00

Varastossa

määrä

Tuotekuvaus

Valkoinen Havi Työpöytä kaapilla ja kolmella laatikolla sopii Suomalaiseen kotiin.

Design

Kaunis ja ajaton skandinaavinen design tekee valkoisesta Havi työpöydästä pitkäaikaisen katseenvangitsijan työhuoneen pöytänä tai nuorelle koulupöytänä. Siro mutta ryhdikäs pöytä sopii kaikkeen säilytykseen, tilava kaappi säädettävällä hyllytasoilla äänettömästi sulkeutuvan oven takana sekä kevyesti liukuvat laatikot tuovat paljon kaivattua säilytystilaa mihin tahansa huoneeseen. Laadukkaisiin valkoiseksi maalattuihin metallivetimiin on aina ilo tarttua ja linjakas reunasta reunaan ulottuvat sokkelilistat kruunaavat upean kokonaisuuden.

Käytännöllisyys

Reilusti säädettävää kaappi tilaa ja kolme lähes kokonaan aukeavaa laatikkoa kätkevät helposti sisäänsä kaikenlaiset tavarat, jotka on parempi pitää katseilta piilossa – mutta kuitenkin helposti saatavilla. Laatikon rakenne mahdollistaa korkeammankin tavaran säilömisen, mutta matalampien sivuosien ansiosta kaiken kokoisiin tavaroihin pääsee kuitenkin vaivatta käsiksi.

Laatikon sisämitat (cm): leveys 32 – syvyys 30 – korkeus 9 / max 18

Kaapin sisämitat (cm): leveys 35 – syvyys 44 – korkeus 31 + 31 (säätö +- 6,4) / 64 ilman hyllyä

Kestävä ja pitkäikäinen

Kotimainen valmistus ja laadukkaat materiaalit tekevät Havi työpöydästä pitkäikäisen, kestävän ja turvallisen ratkaisun kodin säilytyspulmiin. Pöytä kestää normaalia käyttöä vuosia ja oikein huollettuna vuosikymmeniä. Kaikki liikkuvat osat ovat helposti vaihdettavissa eikä Havi työpöytää ole tarpeen heittää pois vaikka jokin osa vahingossa rikkoutuisi esimerkiksi muuton yhteydessä, tällaisen tarpeen tullen kotimainen valmistaja huolehtii varaosien nopeasta saatavuudesta.

Vastuullisesti valmistettu

Ehkä Suomen tai koko maailman vastuullisin huonekaluvalmistaja kerää merkittävän osan käyttämästään sähköstä taivaalta, auringosta ja kompensoi huonekaluihin käytetyn puumateriaalin kasvattamalla omalla metsätilalla uutta puuta. Huonekaluihin käytetty puumateriaali sitoo hiiltä koko käyttöikänsä ajan, joten tavallaan se sitoo palasen myös käyttäjänsä hiilijalanjäljestä. Käyttämässämme levymateriaalissa kierrätyspuun osuus on yli puolet. Meille vastuullisuus ja ekologisuus ei ole trendi vaan maanviljelyksen ja viljatilan keskellä kasvaneen pienen, mutta pippurisen huonekalutehtaan kaikki toiminta on aina tehty luontoa ja ihmistä kunnioittaen. Jo 50 vuoden ajan.

Nopea toimitus

Valkoinen Havi Työpöytä on saatavilla suoraan valmistajan omasta varastosta huippunopealla toimituksella. Tilaa nyt!

Kannen väri

Valkoinen sileä

Säädettävät hyllytasot

Kyllä

Hyllytasojen määrä / kaappi

1

Pehmeästi sulkeutuvat ovet

Kyllä

Laatikon mekanismi

Kuulalaakeroitu metallikisko (valmistusmaa Saksa tai Italia)

Materiaalit

Kalustelevy (eri vahvuuksissa), Metalli (kiskot, saranat, hyllynkannattimet, kiinnityshelat), Reunanauha ABS (eri vahvuuksissa)

Toimitusmuoto

Osina

Pakkauksen tiedot

K1014 (147 x 60 x 3cm - 13,7kg)
K1013 (75,5 x 46,5 x 15cm - 30kg)
K1604 (29 x 19 x 11cm - 1,7kg)

Tuotekoodi ja -osastot