L90cm K76cm S36cm

Havi säilytyskaappi

90 cm leveä säilytyskaappi

  • Pehmeästi sulkeutuvat soft-close ovet
  • Säädettävä hyllytaso kaapeissa
  • Mappimitoitus, 20 mappia
  • Kokovalkoinen
  • Valkoiseksi maalattu metallivedin
  • Jykevä pitkäikäinen rakenne

Tuotteen mitat

L90cm K76cm S36cm

179.00

Varastossa

määrä

Tuotekuvaus

Valkoinen Havi säilytyskaappi sopii Suomalaiseen kotiin.

Design

Kaunis ja ajaton skandinaavinen design tekee valkoisesta Havi säilytyskaapista pitkäaikaisen katseenvangitsijan olohuoneen säilytyskalusteena tai työhuoneen järjestyksenvartijana. Siro mutta ryhdikäs kaappi sopii kaikkeen säilytykseen, tilavat kaapit säädettävällä hyllytasolla äänettömästi sulkeutuvien ovien takana tuovat paljon kaivattua säilytystilaa mihin tahansa huoneeseen. Säilytyskaapin korkeus on juuri sopiva laskutasoksi arkisille asioille ja laadukkaisiin valkoiseksi maalattuihin metallivetimiin on aina ilo tarttua. Linjakas reunasta reunaan ulottuva sokkelilista kruunaa upean kokonaisuuden.

Käytännöllisyys

Havi kaappi on parhaimmillaan kodin arkisten tavaroiden säilytyspaikkana tai mappikaappina. Reilusti säädettävää kaappi tilaa kätkemään helposti sisäänsä kaikenlaiset tavarat, jotka on parempi pitää katseilta piilossa – mutta kuitenkin helposti saatavilla. Mappimitoituksen ansiosta mappien säilytys sujuu vaivattomasti ja mapit pysyvät pölyltä suojassa siististi ovien takana.

Kaapin sisämitat (cm): leveys 86,8 – syvyys 32,5 – korkeus 32 + 33 (säätö +- 6,4) / 67 ilman hyllyä

Kestävä ja pitkäikäinen

Kotimainen valmistus ja laadukkaat materiaalit tekevät Havi säilytyskaapista pitkäikäisen, kestävän ja turvallisen ratkaisun kodin säilytyspulmiin. Kaappi kestää normaalia käyttöä vuosia ja oikein huollettuna vuosikymmeniä. Kaikki liikkuvat osat ovat helposti vaihdettavissa eikä Havi kaappia ole tarpeen heittää pois vaikka jokin osa vahingossa rikkoutuisi esimerkiksi muuton yhteydessä, tällaisen tarpeen tullen kotimainen valmistaja huolehtii varaosien nopeasta saatavuudesta.

Vastuullisesti valmistettu

Ehkä Suomen tai koko maailman vastuullisin huonekaluvalmistaja kerää merkittävän osan käyttämästään sähköstä taivaalta, auringosta ja kompensoi huonekaluihin käytetyn puumateriaalin kasvattamalla omalla metsätilalla uutta puuta. Huonekaluihin käytetty puumateriaali sitoo hiiltä koko käyttöikänsä ajan, joten tavallaan se sitoo palasen myös käyttäjänsä hiilijalanjäljestä. Käyttämässämme levymateriaalissa kierrätyspuun osuus on yli puolet. Meille vastuullisuus ja ekologisuus ei ole trendi vaan maanviljelyksen ja viljatilan keskellä kasvaneen pienen, mutta pippurisen huonekalutehtaan kaikki toiminta on aina tehty luontoa ja ihmistä kunnioittaen. Jo 50 vuoden ajan.

Nopea toimitus

Valkoinen Havi säilytyskaappi on saatavilla suoraan valmistajan omasta varastosta huippunopealla toimituksella. Tilaa nyt!

Kannen väri

Valkoinen sileä

Materiaalit

Kalustelevy (eri vahvuuksissa), Metalli (kiskot, saranat, hyllynkannattimet, kiinnityshelat), Reunanauha ABS (eri vahvuuksissa)

Toimitusmuoto

Osina

Pehmeästi sulkeutuvat ovet

Kyllä

Pakkauksen tiedot

K1007 (99 x 42 x 3cm - 6kg)
K1319 (92 x 46 x 12cm - 11kg)
K1603 (29 x 19 x 11cm - 1kg)

Tuotekoodi ja -osastot