L35cm K68cm S41cm

Havi Laatikosto pyörillä 3 laatikkoa

Työpöydän laatikosto pyörillä ja kolmella laatikolla

  • Helposti liukuvat laatikot ja pyörät
  • Pyöristä kaksi jarruilla
  • Ylälaatikko lukolla
  • Valkoiseksi maalatut metallivetimet
  • Jykevä pitkäikäinen rakenne

Tuotteen mitat

L35cm K68cm S41cm

179.00

Varastossa

määrä

Tuotekuvaus

Valkoinen Havi laatikosto pyörillä sopii Suomalaiseen kotiin.

Design

Kaunis ja ajaton skandinaavinen design tekee valkoisesta Havi laatikostosta pitkäaikaisen katseenvangitsijan työhuoneen säilytyskalusteena tai makuuhuoneen järjestyksenvartijana. Siro mutta ryhdikäs laatikosto sopii kaikkeen säilytykseen, kevyesti liukuvat laatikot tuovat paljon kaivattua säilytystilaa mihin tahansa huoneeseen. Lipaston korkeus on juuri sopiva pöydän alle tai viereen – tai yöpöydäksi. Tyylikäs lukollinen matalampi ylälaatikko tuo särmää ja laadukkaisiin valkoiseksi maalattuihin metallivetimiin on aina ilo tarttua. Upeat kromirunkoiset kirkkaan läpinäkyvät pyörät kruunaavat kokonaisuuden.

Käytännöllisyys

Havi laatikosto on parhaimmillaan kodin arkisten tavaroiden säilytyspaikkana. Kevyesti aukeavat laatikot kätkevät helposti sisäänsä kaikenlaiset tavarat, jotka on parempi pitää katseilta piilossa – mutta kuitenkin helposti saatavilla. Lukittava ylälaatikko pitää henkilökohtaiset tavarat muiden ulottumattomissa, oli sitten kyse eteisestä, työhuoneesta tai makuuhuoneesta. Laatikon rakenne mahdollistaa korkeammankin tavaran säilömisen, mutta matalampien sivuosien ansiosta kaiken kokoisiin tavaroihin pääsee kuitenkin vaivatta käsiksi. Siivotessa pyörällinen laatikosto tai yöpöytä on helppo siirtää sivuun ja lukita taas paikalleen kahden jarrullisen pyörän avulla.

Ylälaatikon sisämitat (cm): leveys 28 – syvyys 30 – korkeus 9 / max 12

Alalaatikoiden sisämitat (cm): leveys 28 – syvyys 30 – korkeus 9 / max 17

Kestävä ja pitkäikäinen

Kotimainen valmistus ja laadukkaat materiaalit tekevät Havi laatikostosta pitkäikäisen, kestävän ja turvallisen ratkaisun kodin säilytyspulmiin. Laatikosto kestää normaalia käyttöä vuosia ja oikein huollettuna vuosikymmeniä. Kaikki liikkuvat osat ovat helposti vaihdettavissa eikä Havi laatikostoa ole tarpeen heittää pois vaikka jokin osa vahingossa rikkoutuisi esimerkiksi muuton yhteydessä, tällaisen tarpeen tullen kotimainen valmistaja huolehtii varaosien nopeasta saatavuudesta.

Vastuullisesti valmistettu

Ehkä Suomen tai koko maailman vastuullisin huonekaluvalmistaja kerää merkittävän osan käyttämästään sähköstä taivaalta, auringosta ja kompensoi huonekaluihin käytetyn puumateriaalin kasvattamalla omalla metsätilalla uutta puuta. Huonekaluihin käytetty puumateriaali sitoo hiiltä koko käyttöikänsä ajan, joten tavallaan se sitoo palasen myös käyttäjänsä hiilijalanjäljestä. Käyttämässämme levymateriaalissa kierrätyspuun osuus on yli puolet. Meille vastuullisuus ja ekologisuus ei ole trendi vaan maanviljelyksen ja viljatilan keskellä kasvaneen pienen, mutta pippurisen huonekalutehtaan kaikki toiminta on aina tehty luontoa ja ihmistä kunnioittaen. Jo 50 vuoden ajan.

Nopea toimitus

Valkoinen Havi Laatikosto pyörillä on saatavilla suoraan valmistajan omasta varastosta huippunopealla toimituksella. Tilaa nyt!

Kannen väri

Valkoinen sileä

Materiaalit

Kalustelevy (eri vahvuuksissa), Metalli (kiskot, saranat, hyllynkannattimet, kiinnityshelat), Reunanauha ABS (eri vahvuuksissa)

Laatikon mekanismi

Kuulalaakeroitu metallikisko (valmistusmaa Saksa tai Italia)

Viimeistelty takaa

Kyllä

Toimitusmuoto

Osina

Pakkauksen tiedot

K1606 (67 x 40 x 12cm - 17,6kg)

Tuotekoodi ja -osastot