L90cm K76cm S36cm

Havi Työpöytä 90x35cm

Siro kompakti työpöytä pieneen tilaan

  • Helposti liukuva laatikko
  • Valkoiseksi maalattu metallivedin
  • Kokovalkoinen
  • Jämäkkä pitkäikäinen rakenne

Tuotteen mitat

L90cm K76cm S36cm

129.00

Varastossa

määrä

Tuotekuvaus

Valkoinen Havi Työpöytä 90x35cm sopii Suomalaiseen kotiin.

Design

Kaunis ja ajaton skandinaavinen design tekee valkoisesta Havi työpöydästä pitkäaikaisen katseenvangitsijan pienen etätyöpisteen työpöytänä tai vaikkapa makuuhuoneen meikkipöytänä. Pöydän korkeus on juuri sopiva laskutasoksi arkisille asioille ja laadukkaisiin valkoiseksi maalattuihin metallivetimiin on aina ilo tarttua.

Käytännöllisyys

Havi työpöytä sopii kokonsa ansiosta pienenkin etätyöpisteen työpöydäksi. Kevyesti aukeavaan laatikkoon kätkee helposti työpaperit, kannettavan tietokoneen tai tabletin työpäivän päätteeksi seuraavaa kertaa varten. Tukeva taustalevy tekee pöydästä jämäkän kalusteen päivittäiseen käyttöön.

Laatikon ja lattian väliin jää tilaa 62,5 cm, jolloin pöytä sopii käytettäväksi normaalin työtuolin kanssa. Laatikon alareuna on käsitelty miellyttäväksi jos jalat joskus sattuvat koskettamaan etulevyn alareunaa.

Laatikon sisämitat (cm): leveys 83,5 – syvyys 30 – korkeus 9

Kestävä ja pitkäikäinen

Kotimainen valmistus ja laadukkaat materiaalit tekevät Havi työpöydästä pitkäikäisen, kestävän ja turvallisen ratkaisun kodin säilytyspulmiin. Pöytä kestää normaalia käyttöä vuosia ja oikein huollettuna vuosikymmeniä. Kaikki liikkuvat osat ovat helposti vaihdettavissa eikä Havi työpöytää ole tarpeen heittää pois vaikka jokin osa vahingossa rikkoutuisi esimerkiksi muuton yhteydessä, tällaisen tarpeen tullen kotimainen valmistaja huolehtii varaosien nopeasta saatavuudesta.

Vastuullisesti valmistettu

Ehkä Suomen tai koko maailman vastuullisin huonekaluvalmistaja kerää merkittävän osan käyttämästään sähköstä taivaalta, auringosta ja kompensoi huonekaluihin käytetyn puumateriaalin kasvattamalla omalla metsätilalla uutta puuta. Huonekaluihin käytetty puumateriaali sitoo hiiltä koko käyttöikänsä ajan, joten tavallaan se sitoo palasen myös käyttäjänsä hiilijalanjäljestä. Käyttämässämme levymateriaalissa kierrätyspuun osuus on yli puolet. Meille vastuullisuus ja ekologisuus ei ole trendi vaan maanviljelyksen ja viljatilan keskellä kasvaneen pienen, mutta pippurisen huonekalutehtaan kaikki toiminta on aina tehty luontoa ja ihmistä kunnioittaen. Jo 50 vuoden ajan.

Nopea toimitus

Valkoinen Havi Työpöytä 90x35cm on saatavilla suoraan valmistajan omasta varastosta huippunopealla toimituksella. Tilaa nyt.

Kannen väri

Valkoinen sileä

Laatikon mekanismi

Kuulalaakeroitu metallikisko (valmistusmaa Saksa tai Italia)

Materiaalit

Kalustelevy (eri vahvuuksissa), Metalli (kiskot, saranat, hyllynkannattimet, kiinnityshelat), Reunanauha ABS (eri vahvuuksissa)

Viimeistelty takaa

Kyllä

Toimitusmuoto

Osina

Pakkauksen tiedot

K1600 (93 x 37 x 10cm - 18,7kg)

Tuotekoodi ja -osastot