L135cm K42cm S36cm

Havi Taso 135 Ovi+Laatikko

Tv-taso kaapilla ja tilavalla laatikolla

  • Pehmeästi sulkeutuva soft-close ovi
  • Helposti liukuva laatikko
  • Kokovalkoinen
  • Valkoiseksi maalattu metallivedin
  • Jykevä pitkäikäinen rakenne

Tuotteen mitat

L135cm K42cm S36cm

199.00

Varastossa

määrä

Tuotekuvaus

Valkoinen Havi tv-taso sopii Suomalaiseen kotiin.

Design

Kaunis ja ajaton skandinaavinen design tekee valkoisesta Havi tasosta pitkäaikaisen katseenvangitsijan olohuoneen säilytyskalusteena ja tv-tasona. Siro mutta ryhdikäs taso sopii kaikkeen säilytykseen, tilava kaappi äänettömästi sulkeutuvan oven takana sekä kevyesti liukuva laatikko tuovat paljon kaivattua säilytystilaa mihin tahansa huoneeseen. Tason korkeus on juuri sopiva television alustaksi, jonka ansiosta katselukulma on optimaalinen sohvalta katsoessa. Laadukkaisiin valkoiseksi maalattuihin metallivetimiin on aina ilo tarttua ja linjakas reunasta reunaan ulottuva sokkelilista kruunaa upean kokonaisuuden.

Käytännöllisyys

Reilun kokoinen kaappi ja lähes kokonaan aukeava laatikko kätkevät helposti sisäänsä kaikenlaiset tavarat, jotka on parempi pitää katseilta piilossa – mutta kuitenkin helposti saatavilla. Laatikon rakenne mahdollistaa korkeammankin tavaran säilömisen, mutta matalampien sivuosien ansiosta kaiken kokoisiin tavaroihin pääsee kuitenkin vaivatta käsiksi.

Laatikon sisämitat (cm): leveys 83,5 – syvyys 30 – korkeus 9 / max 13

Kaapin sisämitat (cm): leveys 43,4 – syvyys 32,5 – korkeus 33

Kestävä ja pitkäikäinen

Kotimainen valmistus ja laadukkaat materiaalit tekevät Havi tasosta pitkäikäisen, kestävän ja turvallisen ratkaisun kodin säilytyspulmiin. Taso kestää normaalia käyttöä vuosia ja oikein huollettuna vuosikymmeniä. Kaikki liikkuvat osat ovat helposti vaihdettavissa eikä Havi tasoa ole tarpeen heittää pois vaikka jokin osa vahingossa rikkoutuisi esimerkiksi muuton yhteydessä, tällaisen tarpeen tullen kotimainen valmistaja huolehtii varaosien nopeasta saatavuudesta.

Vastuullisesti valmistettu

Ehkä Suomen tai koko maailman vastuullisin huonekaluvalmistaja kerää merkittävän osan käyttämästään sähköstä taivaalta, auringosta ja kompensoi huonekaluihin käytetyn puumateriaalin kasvattamalla omalla metsätilalla uutta puuta. Huonekaluihin käytetty puumateriaali sitoo hiiltä koko käyttöikänsä ajan, joten tavallaan se sitoo palasen myös käyttäjänsä hiilijalanjäljestä. Käyttämässämme levymateriaalissa kierrätyspuun osuus on yli puolet. Meille vastuullisuus ja ekologisuus ei ole trendi vaan maanviljelyksen ja viljatilan keskellä kasvaneen pienen, mutta pippurisen huonekalutehtaan kaikki toiminta on aina tehty luontoa ja ihmistä kunnioittaen. Jo 50 vuoden ajan.

Nopea toimitus

Valkoinen Havi Taso on saatavilla suoraan valmistajan omasta varastosta huippunopealla toimituksella. Tilaa nyt!

Kannen väri

Valkoinen sileä

Pehmeästi sulkeutuvat ovet

Kyllä

Materiaalit

Kalustelevy (eri vahvuuksissa), Metalli (kiskot, saranat, hyllynkannattimet, kiinnityshelat), Reunanauha ABS (eri vahvuuksissa)

Toimitusmuoto

Osina

Laatikon mekanismi

Kuulalaakeroitu metallikisko (valmistusmaa Saksa tai Italia)

Pakkauksen tiedot

K1011 (140 x 42 x 5cm - 16,1kg)
K1019 (99 x 35 x 6,5cm - 10,8kg)
K1596 (92 x 33 x 3cm - 4,3kg)
K1595 (29 x 19 x 11cm - 0,6kg)

Tuotekoodi ja -osastot