ALE
L135cm K76cm S36cm

Havi Senkki Valkoinen 2 ovea ja 3 laatikkoa

Kaunis skandinaavinen valkoinen senkki

  • Pehmeästi sulkeutuvat soft-close ovet
  • Säädettävät hyllytasot kaapeissa
  • Helposti liukuvat laatikot
  • Jämäkkä pitkäikäinen rakenne

Tuotteen mitat

L135cm K76cm S36cm

249.00

Varastossa

määrä

Tuotekuvaus

Valkoinen Havi Senkki 2 ovella ja 3 laatikolla sopii Suomalaiseen kotiin.

Design

Kaunis ja ajaton skandinaavinen design tekee valkoisesta Havi senkistä pitkäaikaisen katseenvangitsijan olohuoneen säilytyskalusteena tai eteisen järjestyksenvartijana. Siro mutta ryhdikäs senkki sopii kaikkeen säilytykseen, tilavat kaapit säädettävillä hyllytasoilla äänettömästi sulkeutuvien ovien takana sekä kevyesti liukuvat laatikot tuovat paljon kaivattua säilytystilaa mihin tahansa huoneeseen. Senkin korkeus on juuri sopiva laskutasoksi arkisille asioille ja laadukkaisiin valkoiseksi maalattuihin metallivetimiin on aina ilo tarttua. Linjakas reunasta reunaan ulottuva sokkeli-lista kruunaa upean kokonaisuuden.

Käytännöllisyys

Havi senkki on parhaimmillaan kodin arkisten tavaroiden säilytyspaikkana. Reilusti säädettävää kaappi tilaa ja kolme lähes kokonaan aukeavaa laatikkoa kätkevät helposti sisäänsä kaikenlaiset tavarat, jotka on parempi pitää katseilta piilossa – mutta kuitenkin helposti saatavilla. Laatikon rakenne mahdollistaa korkeammankin tavaran säilömisen, mutta matalampien sivuosien ansiosta kaiken kokoisiin tavaroihin pääsee kuitenkin vaivatta käsiksi.

Laatikon sisämitat (cm): leveys 38,5 – syvyys 30 – korkeus 9 / max 19

Kaapin sisämitat (cm): leveys 43,4 – syvyys 32,5 – korkeus 32 + 33  (säätö +- 6,4)  / 67 ilman hyllyä

Kestävä ja pitkäikäinen

Kotimainen valmistus ja laadukkaat materiaalit tekevät Havi senkistä pitkäikäisen, kestävän ja turvallisen ratkaisun kodin säilytyspulmiin. Senkki kestää normaalia käyttöä vuosia ja oikein huollettuna vuosikymmeniä. Kaikki liikkuvat osat ovat helposti vaihdettavissa eikä Havi senkkiä ole tarpeen heittää pois vaikka jokin osa vahingossa rikkoutuisi esimerkiksi muuton yhteydessä, tällaisen tarpeen tullen kotimainen valmistaja huolehtii varaosien nopeasta saatavuudesta.

Vastuullisesti valmistettu

Ehkä Suomen tai koko maailman vastuullisin huonekaluvalmistaja kerää merkittävän osan käyttämästään sähköstä taivaalta, auringosta ja kompensoi huonekaluihin käytetyn puumateriaalin kasvattamalla omalla metsätilalla uutta puuta. Huonekaluihin käytetty puumateriaali sitoo hiiltä koko käyttöikänsä ajan, joten tavallaan se sitoo palasen myös käyttäjänsä hiilijalanjäljestä. Käyttämässämme levymateriaalissa kierrätyspuun osuus on yli puolet.  Meille vastuullisuus ja ekologisuus ei ole trendi vaan maanviljelyksen ja viljatilan keskellä kasvaneen pienen, mutta pippurisen huonekalutehtaan kaikki toiminta on aina tehty luontoa ja ihmistä kunnioittaen. Jo 50 vuoden ajan.

Nopea toimitus

Valkoinen Havi Senkki 2 ovella ja 3 laatikolla on saatavilla suoraan valmistajan omasta varastosta huippunopealla toimituksella. Tilaa nyt.

Kannen väri

Valkoinen sileä

Säädettävät hyllytasot

Kyllä

Hyllytasojen määrä / kaappi

1

Pehmeästi sulkeutuvat ovet

Kyllä

Laatikon mekanismi

Kuulalaakeroitu metallikisko (valmistusmaa Saksa tai Italia)

Materiaalit

Kalustelevy (eri vahvuuksissa), Metalli (kiskot, saranat, hyllynkannattimet, kiinnityshelat), Reunanauha ABS (eri vahvuuksissa)

Toimitusmuoto

Osina

Pakkauksen tiedot

K1011 140 x 42 x 5cm 16,1kg K1013 80 x 46 x 14,5cm 27,7kg Kxxx 29 x 19 x 11cm 1,9kg

Tuotekoodi ja -osastot