ALE
L 90-148 cm K 70-120 cm S 59 cm

RIN24 Sähköpöytä tammi

Valkoinen säätöpöytä sähköisellä korkeussäädöllä ja tammi woodline kannella

  • Kaksi hiljaista moottoria ja elektroninen ohjaus
  • 100kg kantavuus ja törmäystunnistin
  • Kansi 22 mm paksu puukuvioitu kalustelevy
  • Ohjain korkeusnäytöllä, neljällä muistipaikalla ja lukituksella
  • Korkeussäätö 70-120 cm + kannen paksuus
  • Takuu 2 vuotta

Tuotteen mitat

L 90-148 cm K 70-120 cm S 59 cm

389.00349.00

määrä

Tuotekuvaus

RIN24 sähköpöytä edistää ergonomista työskentelyä. Pöydän korkeussäätö mahdollistaa sekä istualtaan, että seisaltaan työskentelyn ja asennon vaihto onnistuu helposti ohjauspaneelin muistipaikkojen ansiosta.

Kansilevy on tukevaa 22mm kalustelevyä, reunoissa abs nauhat miellyttävillä pyöristyksillä. Kannen pinta on kaunis puukuvioitu tammi. Kannessa on valmiiksi poratut merkkaukset mekanismille, jotka tekevät kannen asentamisesta helppoa.

Mekanismissa on erilliset moottorit molemmissa jaloissa ja keskusyksikkö, joka ohjaa elektronisesti pöydän liikettä. Tämä on huomattavasti pitkäikäisempi rakenne, kuin yhdellä moottorilla varustetut mekanismit, joissa jalkojen väliin viritellään voimansiirtotanko. Myös kasaaminen on erittäin helppoa, kun ei tarvitse rakentaa voimansiirtoa ja sähköliittimet on suunniteltu siten, että ne on helppo napsautella oikeisiin paikkoihin. Kaikki tarvikkeet on numeroitu sekä ohjeeseen, että tarvikepussiin. Kasaukseen riittää yksi henkilö ja mekanismin osalta tarvittavat työkalut ovat toimituksessa mukana. Kannen kiinnittämisessä helpottaa, jos käytössä on akkuruuviväännin. Pöydän kasaamisesta on video sivulla kasausvideot.

Käsiohjaimen voi sijoittaa haluamaansa kohtaan kannen reunaan. Ohjain on tyylikäs, hipaisukoskettimin varustettu ja sopii hienosti yhteen muiden kodin IT-laitteiden kanssa. Ohjaimessa on korkeusnäyttö ja 4kpl itse ohjelmoitavaa muistipaikkaa. Muistipaikka ohjelmoidaan ajamalla pöytä haluttuun korkeuteen, painetaan M-nappia ja muistipaikan numeroa – tämän jälkeen pöytä liikkuu muistissa olevaan paikkaan yhdellä hipaisulla. Näyttö sammuu itsellään virran säästämiseksi eikä aiheuta esimerkiksi yöaikaan valoa huoneeseen.

Säätöpöytä on suunniteltu Suomessa ja valmistetaan yhteistyössä maailmanlaajuisesti toimivan tehtaan kanssa. Tehtaalla on mekanismeille CE, UL, FCC, SAA ja Rohs sertifikaatit.

Ennen käyttöönottoa keskusyksikkö tulee olla tukevasti kiinnitettynä kannen alle, koska irrallaan keskusyksikköön integroitu törmäystunnistin ei toimi oikein ja aiheuttaa vikatilanteen. Pöydän käyttöönotto on helppoa. Kun kasaus on tehty ja johto töpselissä, painetaan vain alaspäin painiketta pitkään, kunnes pöytä resetoituu ja kuuluu piippaus. Tämän jälkeen pöytä on valmis käyttöön.

Käyttöönoton jälkeen resetointi voi olla tarpeen esimerkiksi sähkökatkon jälkeen ja resetointi on aina ensimmäinen keino ratkoa virhetilannetta mekanismin käytössä.
Kaikki pöydän parametrit saa aseteltua käsiohjaimesta, esimerkiksi törmäystunnistimen herkkyys. Oletusasetukset sopivat 99%:lle käyttäjistä.

Jos kaikki ei kuitenkaan mene suunnitellusti, mekanismilla on 2 vuoden takuu valmistusvirheiden varalle.

Käytännössä takuu tarkoittaa sitä, että mahdollisessa vikatilanteessa asiakas on yhteydessä RIN24 asiakaspalveluun viestillä ja me pyydämme tarvittaessa kuvan tai videon tilanteesta, josta voimme todeta valmistusvirheen. Tämän jälkeen toimitamme varaosan omasta varastosta. Koko prosessi vie muutaman päivän ja asiointi sujuu jouhevasti esimerkiksi whatsappilla eikä asiakkaan tarvitse missään vaiheessa täytellä reklamaatio-lomakkeita, jonottaa puhelinpalveluun tai asioida robotin kanssa.

Mikäli kyseessä ei olekaan valmistusvirhe, vaan esimerkiksi jokin osa tai johto on särkynyt vahingossa – me olemme edelleen apuna ja tarjoamme varaosan järkihintaan eikä pienen virheen takia tarvita kokonaan uutta mekanismia.

 

 

 

 

Materiaalit

Kalustelevy, Metalli, Reunanauha ABS (eri vahvuuksissa)

Toimitusmuoto

Osina

Kannen väri

Tammi woodline

Kannen koko

90 cm x 59 cm, 118 cm x 59 cm, 135 cm x 59 cm, 148 cm x 59 cm

Pakkauksen tiedot

K1408 (106cm x 27cm x 22cm - 23kg)
K1409 (119cm x 60cm x 3cm - 11kg)

Tuotekoodi ja -osastot

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,