L45cm K67cm S36cm

Havi Lipasto 2 laatikkoa ja avo-osa

45 cm leveä lipasto kahdella laatikolla ja avo-osalla

  • Helposti liukuvat laatikot
  • Kokovalkoinen
  • Valkoiseksi maalattu metallivedin
  • Jykevä pitkäikäinen rakenne

Tuotteen mitat

L45cm K67cm S36cm

149.00

Varastossa

määrä

Tuotekuvaus

Valkoinen Havi lipasto sopii Suomalaiseen kotiin.

Design

Kaunis ja ajaton skandinaavinen design tekee valkoisesta Havi lipastosta pitkäaikaisen katseenvangitsijan eteisen säilytyskalusteena tai makuuhuoneen reilun kokoisena yöpöytänä. Siro mutta ryhdikäs lipasto sopii kaikkeen säilytykseen, kevyesti liukuvat laatikot tuovat paljon kaivattua säilytystilaa mihin tahansa huoneeseen. Laadukkaisiin valkoiseksi maalattuihin metallivetimiin on aina ilo tarttua ja linjakas reunasta reunaan ulottuva sokkelilista kruunaa upean kokonaisuuden.

Käytännöllisyys

Havi lipasto on parhaimmillaan kodin arkisten tavaroiden säilytyspaikkana. Kevyesti aukeavat laatikot kätkevät helposti sisäänsä kaikenlaiset tavarat, jotka on parempi pitää katseilta piilossa – mutta kuitenkin helposti saatavilla. Laatikon rakenne mahdollistaa korkeammankin tavaran säilömisen, mutta matalampien sivuosien ansiosta kaiken kokoisiin tavaroihin pääsee kuitenkin vaivatta käsiksi.

Laatikon sisämitat (cm): leveys 38,5 – syvyys 30 – korkeus 9 / max 19

Avo-osan mitat (cm): leveys 41,8 – syvyys 33 – korkeus 14

Kestävä ja pitkäikäinen

Kotimainen valmistus ja laadukkaat materiaalit tekevät Havi lipastosta pitkäikäisen, kestävän ja turvallisen ratkaisun kodin säilytyspulmiin. Lipasto kestää normaalia käyttöä vuosia ja oikein huollettuna vuosikymmeniä. Kaikki liikkuvat osat ovat helposti vaihdettavissa eikä Havi lipastoa ole tarpeen heittää pois vaikka jokin osa vahingossa rikkoutuisi esimerkiksi muuton yhteydessä, tällaisen tarpeen tullen kotimainen valmistaja huolehtii varaosien nopeasta saatavuudesta.

Vastuullisesti valmistettu

Ehkä Suomen tai koko maailman vastuullisin huonekaluvalmistaja kerää merkittävän osan käyttämästään sähköstä taivaalta, auringosta ja kompensoi huonekaluihin käytetyn puumateriaalin kasvattamalla omalla metsätilalla uutta puuta. Huonekaluihin käytetty puumateriaali sitoo hiiltä koko käyttöikänsä ajan, joten tavallaan se sitoo palasen myös käyttäjänsä hiilijalanjäljestä. Käyttämässämme levymateriaalissa kierrätyspuun osuus on yli puolet. Meille vastuullisuus ja ekologisuus ei ole trendi vaan maanviljelyksen ja viljatilan keskellä kasvaneen pienen, mutta pippurisen huonekalutehtaan kaikki toiminta on aina tehty luontoa ja ihmistä kunnioittaen. Jo 50 vuoden ajan.

Nopea toimitus

Valkoinen Havi Lipasto on saatavilla suoraan valmistajan omasta varastosta huippunopealla toimituksella. Tilaa nyt!

Kannen väri

Valkoinen sileä

Materiaalit

Kalustelevy (eri vahvuuksissa), Metalli (kiskot, saranat, hyllynkannattimet, kiinnityshelat), Reunanauha ABS (eri vahvuuksissa)

Toimitusmuoto

Osina

Laatikon mekanismi

Kuulalaakeroitu metallikisko (valmistusmaa Saksa tai Italia)

Pakkauksen tiedot

K1001 (54 x 42 x 3cm - 3kg)
K1546 (69 x 46 x 8cm - 12kg)
K1598 (29 x 19 x 11cm - 1kg)

Tuotekoodi ja -osastot