L2,5cm K6,5cm S2,5cm

RIN24 Nahkavedin ruskea

Nahkainen ruskea kalustevedin

  • ILMAINEN TOIMITUS
  • Sopii 5 mm vedinreikään
  • Sisältää M4 x 22 mm vedinruuvin

Tuotteen mitat

L2,5cm K6,5cm S2,5cm

6.00

Varastossa

määrä

Tuotekuvaus

Tyylikäs ja edullinen ruskea / beige RIN24 nahkavedin

Viimeistele tai tuunaa kalusteesi tyylikkäällä ruskealla nahkavetimellä. Voit helposti vaihtaa upeat nahkavetimet esimerkiksi vanhojen nuppien tilalle samoihin reikiin. Tai poraamalla reiät vetimettömiin kalusteisiin. Helpolla ja edullisella vetimen vaihdolla saat vanhastakin kalusteesta taas modernin ja tyylikkään. Saatavilla myös tumman harmaana.

Helppo asentaa

Vedin asennetaan 5 mm reikään, tämä on yleisin vedinreikä kalusteissa. Mukana tuleva M4 x 22 mm ruuvi sopii 16-18 mm paksulle ovelle tai laatikon etulevylle, eri mittaisia kiinnitysruuveja on yleisesti saatavilla rautakaupoista mikäli vedintä käytetään esimerkiki ohueen lasi- tai metallioveen.

Tuunaa ja leikittele

Kiinnitä RIN24 nahkavedin vaikka kaapin kylkeen tai keskelle ovea ja ripusta siihen henkarilla vaatteet yöksi. Vetimen voi asentaa myös kahvaksi kahteen reikään, jolloin tarvitaan kahden vetimen tarvikkeet.

Nopea toimitus

Tilaa nyt RIN24 nahkavedin helposti ja nopeasti verkkokaupasta tarjoushintaan ilmaisella toimituksella, tilaus saapuu kirjekuoressa tai pikkupakettina suoraan postilaatikkoosi muutamassa työpäivässä.

Materiaalit

Metalli (kiinnityshelat)

Toimitusmuoto

Osina

Tuotekoodi ja -osastot

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,