L45cm K67cm S36cm

Havi säilytyskaappi avo-osalla

45 cm leveä säilytyskaappi avo-osalla

  • Pehmeästi sulkeutuva soft-close ovi
  • Säädettävä hyllytaso kaapissa
  • Valkoiseksi maalattu metallivedin
  • Jykevä pitkäikäinen rakenne

Tuotteen mitat

L45cm K67cm S36cm

Asennusohje

Oven kätisyys valitaan kasausvaiheessa eikä sitä tarvitse ilmoittaa tilatessa.

119.00

Varastossa

määrä

Tuotekuvaus

Valkoinen Havi säilytyskaappi sopii Suomalaiseen kotiin.

Design

Kaunis ja ajaton skandinaavinen design tekee valkoisesta Havi säilytyskaapista pitkäaikaisen katseenvangitsijan eteisen säilytyskalusteena tai makuuhuoneen reilun kokoisena yöpöytänä. Siro mutta ryhdikäs säilytyskaappi sopii kaikkeen säilytykseen, tilava kaappi säädettävällä hyllytasoilla äänettömästi sulkeutuvan oven takana tuo paljon kaivattua säilytystilaa mihin tahansa huoneeseen. Laadukkaisiin valkoiseksi maalattuihin metallivetimiin on aina ilo tarttua ja linjakas reunasta reunaan ulottuva sokkelilista kruunaa upean kokonaisuuden.

Käytännöllisyys

Havi säilytyskaappi on parhaimmillaan kodin arkisten tavaroiden säilytyspaikkana. Reilun kokoinen kaappi kätkee helposti sisäänsä kaikenlaiset tavarat, jotka on parempi pitää katseilta piilossa – mutta kuitenkin helposti saatavilla.

Kaapin sisämitat (cm): leveys 41,8 – syvyys 33 – korkeus 21 + 19 (säätö +- 6,4) / 42 ilman hyllyä

Avo-osan mitat (cm): leveys 41,8 – syvyys 33 – korkeus 14

Kestävä ja pitkäikäinen

Kotimainen valmistus ja laadukkaat materiaalit tekevät Havi säilytyskaapista pitkäikäisen, kestävän ja turvallisen ratkaisun kodin säilytyspulmiin. Lipasto kestää normaalia käyttöä vuosia ja oikein huollettuna vuosikymmeniä. Kaikki liikkuvat osat ovat helposti vaihdettavissa eikä Havi säilytyskaappia ole tarpeen heittää pois vaikka jokin osa vahingossa rikkoutuisi esimerkiksi muuton yhteydessä, tällaisen tarpeen tullen kotimainen valmistaja huolehtii varaosien nopeasta saatavuudesta.

Vastuullisesti valmistettu

Ehkä Suomen tai koko maailman vastuullisin huonekaluvalmistaja kerää merkittävän osan käyttämästään sähköstä taivaalta, auringosta ja kompensoi huonekaluihin käytetyn puumateriaalin kasvattamalla omalla metsätilalla uutta puuta. Huonekaluihin käytetty puumateriaali sitoo hiiltä koko käyttöikänsä ajan, joten tavallaan se sitoo palasen myös käyttäjänsä hiilijalanjäljestä. Käyttämässämme levymateriaalissa kierrätyspuun osuus on yli puolet. Meille vastuullisuus ja ekologisuus ei ole trendi vaan maanviljelyksen ja viljatilan keskellä kasvaneen pienen, mutta pippurisen huonekalutehtaan kaikki toiminta on aina tehty luontoa ja ihmistä kunnioittaen. Jo 50 vuoden ajan.

Nopea toimitus

Valkoinen Havi säilytyskaappi on saatavilla suoraan valmistajan omasta varastosta huippunopealla toimituksella. Tilaa nyt!

Kannen väri

Valkoinen sileä

Materiaalit

Kalustelevy (eri vahvuuksissa), Metalli (kiskot, saranat, hyllynkannattimet, kiinnityshelat), Reunanauha ABS (eri vahvuuksissa)

Hyllytasojen määrä / kaappi

1

Säädettävät hyllytasot

Kyllä

Pehmeästi sulkeutuvat ovet

Kyllä

Toimitusmuoto

Osina

Pakkauksen tiedot

K1001 (54 x 42 x 3cm - 3kg)
K1544 (82 x 46 x 8cm - 12kg)
K1605 (29 x 19 x 11cm - 1kg)

Tuotekoodi ja -osastot